Uw auto een stoer uiterlijk geven?

Wie zijn auto een individuele touch wil geven begint meestal met de aanschaf van een set (grotere) lichtmetalen velgen.  Om de velgen nog beter tot hun recht te laten komen en het geheel een nog sportievere look te geven wordt veelal ook nog gekozen voor een set verlagingsveren. 

 

Veringen

Verlagen met alleen veren is een goedkope manier om je auto te verlagen en een strakke look te geven. Doordat je auto lager bij de grond komt, verbetert de wegligging. Je hebt tevens minder last van overhellen in de bochten en het duikeffect bij remmen. Bovendien profiteer je van een verbeterde stabiliteit.

Velgen

 

Bredere en grotere velgen wil maar 1 dingen zeggen; GRIP!

 

Wij kunnen u adviseren en tevens leveren wij een breed scala en prachtige velgen die uw auto een totaal andere look zal geven.

Remmen

Meer remvermogen kun je realiseren op een aantal manieren. We bekijken diverse remmen upgrade opties en geven aan welke van deze het beste en meest effectief zijn. Betere schijven en blokken zijn de eerste stap naar een betere remprestaties.

 

De montage van een big brake kit is het allerbeste. Deze kits bevatten stalen remleidingen, goede remblokken, grote remzuigers en flinke remschijven bij. Vraag gerust naar alle mogelijkheden!