Het uitlijnen van uw auto vanaf €34.95!!

Waarom en wanneer uitlijnen?

Uw auto wijkt af naar rechts of juist sterk naar links, of uw auto stuurt zeer zwaar of juist weer heel licht dan kan het zijn dat uw auto niet juist is uitgelijnd.

 

Ook is het vaak te zien aan het feit dat aan een kant van de banden de slijtage harder optreedt dus aan de buitenkant i.p.v. de binnenkant. Een andere manier om te ontdekken dat uw auto niet juist is uitgelijnd is dat uw stuur niet of nauwelijks meer terug gaat na het nemen van een bocht.

 

Bij een aantal werkzaamheden zoals het vervangen de schokdempers of fuseekogels, wordt bij Sky Bandennet de auto standaard weer opnieuw uitgelijnd.


Voordelen goed uitgelijnde auto!

Het is niet alleen veiliger om met een goed uitgelijnde auto te rijden maar het is ook beter voor uw brandstof gebruik, de auto rijdt namelijk zuiniger en je banden slijten minder snel. Daarnaast rijdt het gewoon veel prettiger als de auto goed is uitgebalanceerd.


LET OP!

Eventuele beschadigingen kunnen voorkomen bij het plaatsen van het uitlijnapparatuur op de velgen.


Vanwege de spanning waarop de uitlijnapparatuur op de velg monteert wordt, kunnen er krassen of “chips” voorkomen. Hier kunnen wij niet voor aansprakelijk worden gesteld en is dus op eigen risico.


Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met uw auto en komt dit in 99,99% van de gevallen niet voor!


Verschil uitlijnen en balanceren

Bij het balanceren van de wielen wordt enkel de balans tussen de velg en de band hersteld. Bij het uitlijnen van de auto wordt de ophanging van de wielen gecontroleerd en waar nodig bijgesteld.